Tuotteet - Dry Step Termomatto

Dry Step Termomatto (terassimatto / parvekematto)

Dry Step Termomatto on ainutlaatuinen kylmien lattioiden lämmittäjä. Esimerkiksi lasitetuilla parvekkeilla, terasseilla, loma-asunnon kylmillä lattioilla, ulkorakennuksissa, kellaritiloissa, asuntovaunuissa, veneissä tai teollisuuslaitosten lattioilla Dry Step Termomatto on erinomainen lämmöneriste. Tilaus verkkokaupastamme nopeasti ja helposti .

KÄYTTÖKOHTEET

- Lasitetut parvekkeet, parvekematto, lämpömatto,dry step termomatto
- Terassit, eteistilat, terassimatto, lämpömatto, terassinmatto, dry step termomatto
- Matkailuvaunut, etuteltat, asuntovaunumatto, asuntovaununmatto, terassinmatto, dry step termomatto
- Saunojen eteistilat, pukuhuonematto,pukuhuoneenmatto, dry step termomatto
- Autot ja veneet, venematto, veneenmatto,dry step termomatto
- Näyttelyosastot, näyttelytilamatto,dry step termomatto
- Kesämökit, lomakiinteistöt,dry step termomatto
- Asuntojen kylmät lattiat,lämpömatto, terassinmatto, dry step termomatto
- Työpaikkamatot, työpisteet

MATERIAALIT
Dry Step® Termomatto tehdään Suomessa patentoidulla valmistusmenetelmällä. Dry Step Termomaton tärkeimpiä ominaisuuksia on lämmöneristävyys, lisälämmön tuntu jalalle, hengittävyys, puhdistettavuus, keveys ja hyvä käsiteltävyys sekä joustavuus (ergonomia).

Merkittävää eri olosuhteissa on , että umpisolumuovi ei ime itseensä kosteutta, ja että pintamatto on itsestään sammuvaa laatua. Maton reunat kestävät hyvin ilman reunusommelta. Vähäinen kutistumisen mahdollisuus kannattaa ottaa huomioon tuotetta mitoitettaessa ja asennettaessa. Maton eristepohja on hengittävää erikoissolumuovia, joka ehkäisee tehokkaasti kylmyyttä.

ASENTAMINEN
Dry Step® Termomatto on helppo asentaa eri kohteisiin. Sitä ei liimata lattiaan, vaan se pysyy paikoillaan kitkapintansa ansiosta. Mattojen työstäminen voidaan tehdä mattopuukolla.

Lasitetut parvekkeet
Suosittelemme maton asentamista parvekkeen syvyyssuuntaisina paloina, eli lyhyemmän sivun mukaan paloiteltuna. Leveysmitta määrittyy usein elementtijaonmukaan, jolloin tämä mitta sopii lähelle tasametrejä. Näin mitoitettuna maton hukkapalat minimoituvat. Lyhyemmät palat on myös helppo tuulettaa, eikä koko parveketta tarvitse tyhjentää tuuletuksen ajaksi.

Matto asennetaan suoraan lattiapinnalle
Maton alapohjassa oleva reikäkuviointi toimii hengittävinä tuuletusaukkoina, eikä maalipinnoille aiheudu haittoja. Maton hieman epätasainen alapinta pitää maton irrallaan lattiapinnasta, joka parantaa tuulettumista ja kuivumista. Suuremmissa tiloissa on huomioitavaa myös maton hyvät akustiikkaominaisuudet, joka vähentää kaikuominaisuuksia.

Termomatto

Sry Step termomatto viiltokuvio