Lasit netistä - Rakentajanverkkokauppa - Saneeraajanverkkokauppa - Sisustajanverkkokauppa - Nettilasi.com

EPDM- LIIMATIIVISTEEPDM on testattu ja tunnettu raaka-aine, josta on vuosien hyvät käyttökokemukset vaativissa olosuhteissa ja paljon valmistustietoa.

EPDM on yleisin tiivisteprofiilien raaka-aine, josta voidaan valmistaa myös massiivisia profiileita. Värivalikoima on musta. EPDM-materiaalista voidaan valmistaa kaksikomponentti-profiileja.

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

  

EPDM-liimatiiviste 2*8mm, musta | lisätiedotEPDM on testattu ja tunnettu raaka-aine, josta on vuosien hyvät käyttökokemukset vaativissa olosuhteissa ja paljon valmistustietoa.

EPDM on yleisin tiivisteprofiilien raaka-aine, josta voidaan valmistaa myös massiivisia profiileita. Värivalikoima on musta. EPDM-materiaalista voidaan valmistaa kaksikomponentti-profiileja.0.60 €


  

EPDM-liimatiiviste 5*8mm, musta | lisätiedotEPDM on testattu ja tunnettu raaka-aine, josta on vuosien hyvät käyttökokemukset vaativissa olosuhteissa ja paljon valmistustietoa.

EPDM on yleisin tiivisteprofiilien raaka-aine, josta voidaan valmistaa myös massiivisia profiileita. Värivalikoima on musta. EPDM-materiaalista voidaan valmistaa kaksikomponentti-profiileja.0.65 €


 Ostoskori

Nettilasi.com / Vuoksimix Oy, Anssinkatu 18, 55100 Imatra, Suomi
puh. 050 - 30 40 555, sähköpostiosoite asiakaspalvelu@nettilasi.com
Viimeksi päivitetty 2021-09-06 14:17:17