Lasit netistä - Rakentajanverkkokauppa - Saneeraajanverkkokauppa - Sisustajanverkkokauppa - Nettilasi.com

Toimitusehdot

YLEISTÄ

Nettilasi.com
asiakaspalvelu@nettilasi.com
Y-tunnus: 2435865-6

Sähköposti on nopein ja suotavin yhteydenottotapa.

Noudatamme toiminnassamme yleistä, hyvää toimintatapaa, sähköisen kaupankäynnin pelisääntöjä sekä normaaleja kuluttajakauppaa koskevia lakeja. Nettilasi.com on Vuoksimix Oy:n (y-tunnus: 2435865-6) omistama verkkokauppa.

Tuotteemme myydään suoraan tehtaalta tai omasta varastostamme.

EHDOISTA
Näitä ehtoja sovelletaan Nettilasi.com:n ja kuluttajan (myöhemmin asiakas) välillä, kuluttajan tilatessa tuotteita Nettilasi.com:n verkkokaupan valikoimista. Nettilasi.com:n verkkokauppa, palvelee asiakkainaan 18-vuotta täyttäneitä, sisustuksesta ja remontoinnista kiinnostuneita.

Nettilasi.com:lla on oikeus muuttaa tämän sivuston sisältöä, hinnastoja sekä ehtoja ennalta ilmoittamatta. Sisällöt, hinnastot ja ehdot asettuvat voimaan heti, kun ne julkaistaan www.nettilasi.com -sivustolla.

Mikäli sivustolla esiintyy ilmiselviä kirjoitus-, laskenta- tai tietojenkäsittelyvirheitä Nettilasi.com:lla on oikeus olla toimittamatta tuotetta näiden virheellisten tietojen perusteella. On asiakkaan itsensä vastuulla, hyväksyykö tuotteen korjatuin ehdoin ja tiedoin .

TÄRKEÄÄ !
Tilaamisen jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Vahvistuksen puuttuminen tarkoittaa, että tilaus ei ole rekisteröitynyt järjestelmäämme. Ota tällöin välittömästi yhteyttä meihin sähköpostitse asiakaspalvelu@nettilasi.com

HINNAT JA TUOTTEET
Tuotteet myydään sellaisenaan kuin ne ovat ja niiden hinnat löytyvät verkkokaupasta. Tuotekuvat ovat suuntaa antavia ja ne voivat poiketa myytävästä tuotteesta. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Toimituskustannukset näkyvät kokonaisuudessaan tuotteen ostoskorissa, heti toimitustavan-/toimituspaikanvalinnan jälkeen.

MAKSUTAVAT
Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla:
Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken,
Joustoraha lasku 14pv, Joustoraha osamaksu 1-12kk sekä luottokortit.
Maksaminen tapahtuu Suomen Verkkomaksut Oy:n sivuston kautta. Maksutapana on myös tilisiirto ennakkomaksuna.

JOUSTORAHA TUOTESELOSTE
Joustoraha on kotimainen palvelu, jolla rahoitat ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Joustoraha palvelu on tarkoitettu 20-75 vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille,
jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustorahaa voi saada 20-1000 euron ostoksiin. Laskun saat halutessasi myös sähköpostiin.
Hakiessasi Joustorahaa tunnistaudut ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täytät lomakkeelle tietosi.
Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä saat heti. Tämän jälkeen palaudut takaisin verkkokauppaan ja tilauksesi on käsitelty.

Kun maksat joustorahalla ja valitset maksutavaksi laskun, saat aina korotonta maksuaikaa 14 vuorokautta Ainoa kulu on laskutusmaksu 4,90€. 
Joustorahalla voit maksaa myös erissä 1-24 kuukauden takaisinmaksuajalla.
Tällöin laskutusmaksun 4,90€ /lasku lisäksi perimme avoinna olevasta lainasummasta 29% vuotuista korkoa (kuukausikorko 2,42%).

Joustorahalla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja
tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lue lisää Joustorahasta osoitteessa www.joustoraha.fi

MAKSUT VISA, VISA ELECTRON TAI MASTERCARD-KORTEILLA
Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Nettilasi.com (Vuoksimix Oy) toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja
lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa
syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

VERKKOPANKIT
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7)
yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Nettilasi.com (Vuoksimix Oy) ei palauta luottokorttiyhtiöiden tai pankin perimiä kuluja tilauksen peruuttamis tapauksissa.


TUOTEKUVAT JA MUUT MATERIAALIT
Tuotekuvien ja muun materiaalin tekijänoikeudet kuuluvat kuvien tai materiaalien tekijöille ja/tai Nettilasi.com:lle. Kuvat ovat esillä tekijöiden luvilla. Kuvien tai muun materiaalin kopiointi ja kaikki käyttö on kiellettyä ilman kirjallista lupaa Nettilasi.com:lta. Kaikki oikeudet pidetään.
Kuvat ovat havainnollistamista varten. Kuvissa esiintyvät värit ja värisävyt ovat mahdollisimman lähellä oikeiden tuotteiden värisävyjä. Mutta ne eivät aina vastaa täysin oikean tuotteen väriä tai värisävyä.

TOIMITUSAIKA
Nettilasi.com pyrkii toimittamaan kaikki tilaukset tuotteessa mainitun verkkokaupan toimitusajan kuluessa, tai vähintäänkin kohtuullisessa ajassa.

Ilmoitamme aina asiakkaalle, mikäli tilatun tuotteen toimitusaika on jostakin syystä oletettua pidempi.

YLIVOIMAINEN ESTE
Nettilasi.com:lla ei ole velvollisuutta ylittää niitä ylivoimaisia esteitä, joiden voidaan katsoa aiheuttavan viivästystä tai kokonaan estävän asiakkaan ja Nettilasi.com:n välisen sopimuksen täytäntöönpanon. Ylivoimaiseksi esteiksi katsotaan ne esteet, jotka ovat Nettilasi.com:n välittömän vaikutusvallan ulkopuolella. Joita voivat olla: tietoverkon toiminnan häiriöt, sähköverkon toiminnan häiriöt, luonnonmullistukset, katastrofit, työtaistelutoimenpiteet ja lakot, tulipalot, mellakat, sota tai sodan uhka tai muut viranomaisten toimenpiteet.

TOIMITUSKUSTANNUKSET

Tuotetiedoissa ilmoitetut toimituskustannukset ovat voimassa vain siinä tapauksessa, että tilaus sisältää ainoastaan kyseisen tuotteen.
Mikäli tilauksessa on useita kotiinkuljetustuotteita, veloitetaan kuljetusmaksu erikseen jokaista tilattua tuotetta kohti.

Kun tilaus sisältää samalta useamman kuin yhden tuotteen, järjestelmämme ilmoittaa automaattisesti oikeat toimituskustannukset.

KOTIIN TOIMITUS

Kun toimitustavaksi valitaan kotiin toimitus, asiakas saa tuotteen ilmoittamaansa toimitusosoitteeseen.

Kotiin toimitettavat tuotteet kuljetetaan kohdeosoitteeseen, mutta toimitukseen ei kuulu esimerkiksi tuotteen siirtäminen rakennuksen yläkertaan.

Asiakkaan tulee varmistaa, että joku on tuotteiden saapuessa vastaanottamassa, tarkistamassa ja kuittaamassa toimituksen.
Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta annetusta GSM-numerosta, emme ole velvoitettuja toimittamaan tavaraa.

Kuljetusyrityksen vahingoittaman tuotteen tilalle saatte uuden tuotteen.

Jos toimitus viivästyy sen takia, että vastaanottajaa ei tavoiteta sovittuna aikana, tavaran säilyttämisesta aiheutuvat maksut peritään asiakkaalta.
Mikäli vastaanottajaa ei ole tavoitettu 7 vuorokauden kuluessa, palautetaan tavarat toimittajille ja aiheutuneet kustannukset veloitetaan asiakkaalta.
Tässä tapauksessa loppuosa kauppasummasta palautetaan asiakkaalle.

TILAUKSEN VASTAANOTTAMINEN
Tuotteet pakataan tukevasti ja tarkoituksenmukaisesti kuljetusvaurioiden minimoimiseksi.
Tästä huolimatta tarkistakaa toimitettujen tuotteiden kuljetuspakkauksien kunto ennen lähetteen allekirjoittamista. Mikäli havaitsette pakkauksissa selkeitä ulkoisia vaurioita, tehkää vahinkoilmoitus yhdessä kuljetusyhtiön edustajan kanssa ja Nettilasi.com:n asiakaspalveluun kirjallisesti sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu@nettilasi.com

TILAUKSEN PERUMINEN
Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus tilauksen vahvistamisen jälkeen. Jos kyseessä on asiakkaan toiveiden mukaan muokattu tai tuotettu mittatilaustuote, on tilaus peruutettava kolmen (3) päivän kuluessa tilauksesta. Tilauksen peruuttaminen tapahtuu lähettämällä peruutusilmoitus tilausnumeroineen Nettilasi.com:n sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu@nettilasi.com .

PALAUTUSOIKEUS
Mikäli asiakkaan tilaama tuote on erityisesti valmistettu, tuotettu tai muokattu asiakkaan toiveiden tai antamien mittojen mukaisesti, ei tällä tuotteella ole yleistä tutustumis- tai palautusoikeutta. Tuote on tällöin valmistettu asiakkaan toiveiden ja antamien mittojen mukaisesti, jolloin uudelleen myyminen on mahdotonta. Myös mittavirhe on näissä tuotteissa asiakkaan vastuulla.

Mikäli tuote on perustuote ilman asiakkaan erityistoiveita, on näillä tuotteilla kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän tutustumis- ja palautusoikeus. Palautettava tuote on pakattava huolellisesti kuljetusvaurioiden estämiseksi. On suositeltavaa käyttää tuotteiden alkuperäispakkauksia tuotepalautusta tehtäessä. Tuotteen kuljetuspakkauksen avaamisessa on noudatettava yleistä varovaisuutta.
Edellytämme palautettavan tuotteen olevan virheetön ja jälleenmyyntikelpoinen. Jos haluat palauttaa tuotteen, toivomme, että otat ensin yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@nettilasi.com , jossa annamme ohjeet tuotteen palauttamiseksi.

Tuotteen/tuotteiden palautuksen kirjaamisen jälkeen maksusuorituksenne ja mahdolliset rahtikulunne palautetaan kokonaisuudessaan ilmoittamallenne pankkitilille. Tämä tapahtuu 30 päivän kuluessa tilauksen peruutusilmoituksen käsittelystä tai tuotteen/tuotteiden palauttamisesta.

Nettilasi.com ei ole vastuussa huolimattomasti pakattujen palautustuotteiden kuljetusvaurioista. Nettilasi.com pitää oikeudet periä asiakkaalta epäasianmukaisessa palautuksessa vaurioituneen tuotteen aiheuttamat kulut.

Virheettömän tuotteen palauttaminen on asiakkaan huolehdittava itse palautuskustannuksista.

TAKUU
Mikäli tuotteessa ilmenee virheitä, ota välittömästi yhteyttä meihin, jotta voimme sopia tuotteen korjaamisesta, korvaamisesta tai palauttamisesta.

Kaikilla tuotteilla on yhden vuoden takuu, mikäli tuotekuvauksissa ei ole toisin mainittu. Tuotteen takuutodisteena toimii tilauksen yhteydessä sähköpostitse asiakkaalle toimitettu tilausvahvistus. Takuuaika alkaa tilausvahvistuksen saapumispäivämäärästä ja jatkuu annetun takuuajan.

Takuun edellytyksenä on, että tuotteen asennusohjeita on noudatettu huolellisesti.

Takuuvastuu edellyttää, että tuotetta on käytetty valmistajan ja myyjän ohjeiden mukaisesti. Nettilasi.com vapautuu takuuvastuusta, mikäli on todennäköistä, että tuotteen huonontuminen tai vioittuminen on johtunut kuluttajan toiminnasta.

Aina ennen takuupalautusta asiakkaan on otettava yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@nettilasi.com , jonka jälkeen annamme lisäohjeita takuutoimenpiteitä varten.

TAKUU EI KATA:
- Tuotteen normaalin toistuvan käytön aiheuttamaa kulumista.
- Ylivoimaisten esteiden, kuten onnettomuuden, vaikutuksia.
- Käyttäjän tai kolmannen henkilön huolimattomuuden tai tahallisen teon vaikutuksia.
- Vikoja jotka ovat aiheutuneet pakkaukseen kulkeutuneiden vieraiden esineiden, hyönteisten, nesteiden tai voimakkaiden
luonnonolosuhteiden, kuten äärimmäisten lämpötilojen, vaikutuksesta.
- Lasin rikkoutumista asentaessa tai siirrettäessä mikäli asentaja ei ole lasitusalan ammattilainen.

 Ostoskori

Nettilasi.com / Vuoksimix Oy, Anssinkatu 18, 55100 Imatra, Suomi
puh. 050 - 30 40 555, sähköpostiosoite asiakaspalvelu@nettilasi.com
Viimeksi päivitetty 2021-09-06 14:17:17